Dan za zdravje v novomeški Qlandiji - 14.12.2019

Ponovno bomo združili moči, novomeška Rotary klub in Lions klub, ter z ozaveščenjem o pomenu skrbi za zdravje zbirali sredstva za Društvo paraplegikov Dolenje, Bele krajine in posavja. Veselimo se vašega obiska.

» Preberi več

Ob poletnih temperaturah preko Goričkega, Pirana do Trške gore in uresničitve zadanega cilja

Okoli 180 nas je letos, tokrat že 7. zapored, združila dobrodelnost. Skupaj smo ob dobri volji, nasmejanih obrazih in skoraj poletnih temperaturah ponovno peš osvojili Trško goro in tako pomagali pomoči potrebnim.

» Preberi več

V soboto, 19. oktobra 2019, si vzemite čas za druženje in dober namen!

Toplo vabljeni na 7. Dobrodelni pohod po Trški gori v soboto, 19. oktobra 2019 ob 9. uri.

» Preberi več

Razstava PLAKAT MIRU v Qlandiji Novo mesto

V novomeški Qlandiji smo odprli in na ogled postavili razstavo plakatov miru, ki so jih naredili učenci 16-ih osnovnih šol na našem koncu. Razstavljenih je 112 plakatov, kar je največ doslej, na katerih so šolarji upodobili mir v likovnem natečaju Plakat miru z letošnjim naslovom "Bodimo prijazni". Razstava bo na ogled do konca šolskega leta.

» Preberi več

Domu starejših Novo mesto smo podarili in nasadili 900 bršljink in 6 kanadskih javorjev

Vreme nam je bilo naklonjeno, da smo lahko tudi letos Domu starejših Novo mesto podarili in hkrati skupaj z zaposlenimi zasadili 900 bršljink v 300 balkonskih korit, Hkrati smo posadili tudi 6 novih kanadskih javorjev v t.i. Lions drevored, skupaj zdaj šteje že 26 dreves. Korita z rožami bodo tudi letos poslkrbela za lep izgled doma, predvsem pa lepe in cvetoče dni starostnikom.

» Preberi več