»Mislimo nanje!«

Znašli smo se v težkih časih. V teh časih moramo še posebej stopiti skupaj in pomagati ranljivejšim skupinam in tistim, ki s svojim delom tako ali drugače pomagajo vsem nam, da nam je lažje, nas informirajo, zabavajo, ali da skrbijo za naše bližnje in se borijo za naša življenja. Čeprav moramo biti v teh časih fizično narazen, pa smo si prav vsi v srcih in mislih še vedno zelo blizu. Morda celo močneje in bolj kot kdajkoli. Obiskali smo naše "junake" in jim namenili prijazno gesto.

» Preberi več

Decembrsko druženje posvečeno zdravju in dobrodelnosti

Skupaj z Rotary klubom smo ponovno združili moči v novomeški Qlandiji. Obiskovalce smo ozaveščali o pomenu ustrezne skrbi za zdravje in skupaj z njimi ter drugimi dobrotniki pomagali Društvu paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

» Preberi več

Dan za zdravje v novomeški Qlandiji - 14.12.2019

Ponovno bomo združili moči, novomeška Rotary klub in Lions klub, ter z ozaveščenjem o pomenu skrbi za zdravje zbirali sredstva za Društvo paraplegikov Dolenjske, Bele krajine in Posavja. Veselimo se vašega obiska.

» Preberi več

Ob poletnih temperaturah preko Goričkega, Pirana do Trške gore in uresničitve zadanega cilja

Okoli 180 nas je letos, tokrat že 7. zapored, združila dobrodelnost. Skupaj smo ob dobri volji, nasmejanih obrazih in skoraj poletnih temperaturah ponovno peš osvojili Trško goro in tako pomagali pomoči potrebnim.

» Preberi več

V soboto, 19. oktobra 2019, si vzemite čas za druženje in dober namen!

Toplo vabljeni na 7. Dobrodelni pohod po Trški gori v soboto, 19. oktobra 2019 ob 9. uri.

» Preberi več