Razstava PLAKAT MIRU v Qlandiji Novo mesto

V novomeški Qlandiji smo odprli in na ogled postavili razstavo plakatov miru, ki so jih naredili učenci 16-ih osnovnih šol na našem koncu. Razstavljenih je 112 plakatov, kar je največ doslej, na katerih so šolarji upodobili mir v likovnem natečaju Plakat miru z letošnjim naslovom "Bodimo prijazni". Razstava bo na ogled do konca šolskega leta.

» Preberi več

Domu starejših Novo mesto smo podarili in nasadili 900 bršljink in 6 kanadskih javorjev

Vreme nam je bilo naklonjeno, da smo lahko tudi letos Domu starejših Novo mesto podarili in hkrati skupaj z zaposlenimi zasadili 900 bršljink v 300 balkonskih korit, Hkrati smo posadili tudi 6 novih kanadskih javorjev v t.i. Lions drevored, skupaj zdaj šteje že 26 dreves. Korita z rožami bodo tudi letos poslkrbela za lep izgled doma, predvsem pa lepe in cvetoče dni starostnikom.

» Preberi več

Zbrali za dva kombija oblačil, obutve, igrač in šolskih potrebščin za ogrožene

Dobrih ljudi pa v naši državi ne zmanjka! Hvala vsem, ki ste nesebično podarili oblačila, obutev, igrače in šolske potrebščine in boste s tem zagotovo narisali bolj vedre obraze socialno šibkejših.

» Preberi več

DOBRODELNA ZBIRALNA AKCIJA oblačil, čevljev, šolskih potrebščin in igrač ZA DRUŽINE V STISKI

Stopimo skupaj in pomagajmo! Sobota, 16. marec 2019, od 8:00 - 12:00, v Trgovini Tabakum, Cikava, Novo mesto. Gotovo je doma v omarah vsaj kakšno oblačilo ali obutev, ki vam je prevelika, premajhna ali je ne potrebujete več. Prinesite v Tabakum, gotovo bo še komu prišlo prav.

» Preberi več

DECEMBER MORA BITI ČAROBEN ZA VSE

Še posebej težko ga pričakujejo otroci. Praznično okrasje, vzdušje, veselje… pri nekaterih je žal to čas, ko se stiske še poglobijo. V Lions klubu Novo mesto si želimo, da stisk ne bi bilo.

» Preberi več